06 25 06 55 88 | info@careandshare.nl

Over ons

Over ons

Care & Share Beautysalon

Welkom bij Care & Share beautysalon! Ik ben Kit Law, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2013, en ik ben gespecialiseerd in acnebehandeling en permanente make-up. Bij mijn salon werk ik met de merken Maria Galland en Nu Skin, waarvan ik overtuigd ben dat ze de beste resultaten bieden voor mijn cliƫnten. Ik stem elke behandeling volledig af op uw huid en wensen, zodat u het beste resultaat krijgt dat bij u past.

Ik hecht veel waarde aan perfectie, en daarom heb ik ook de permanente make-up opleiding gevolgd. Als u op zoek bent nar een perfecte set wenkbrauwen, dan bent u bij mijn aan het juiste adres.

Ik ben aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie, en mijn acne specialisatie is bij de ANBOS geregistreerd. Dit betekend dat mijn acnebehandelingen vergoed kunnen worden door zorgverzekeraars, mits u hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Bij Care & Share beautysalon staat persoonlijke aandacht voorop. Ik neem de tijd om uw huid te analyseren en uw wensen te bespreken, zodat u altijd de behandeling krijgt die bij u past. Maak vandaag nog een afspraak en ontdekt wat Care & Share beautysalon voor u kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!

© Care & Share. All Rights Reserved.

Designed by HTML Codex