Pigment Off tattoo removal

Wat is “Pigment-Off” Remover? Wat kan het doen in vergelijking met laser?

Elke methode voor het verwijderen van pigmenten uit de huid heeft zijn voor- en nadelen. Er is geen 100% ideale verwijderingstechniek,
elk geval moet afzonderlijk worden bekeken en behandeld.

Het verwijderen van tatoeages en permanente make-up is een tijdrovend proces dat bestaat uit verschillende behandelingen en zorgvuldige overweging. Het is echter goed mogelijk om de pigmenten in de huid volledig te verwijderen. Met geduld, rust en gefundeerde kennis.

De meest bekende en populaire methode om tatoeages te verwijderen, is de LASER. Het gaat echter niet altijd ver genoeg, omdat de laser niet alle kleuren kan herkennen, denk aan wit, beige, geel, oranje, geelgroen, sommige rood. Bovendien bereikt het vaak zijn grenzen wanneer de eenmaal gemakkelijk zichtbare pigmenten na enkele behandelingssessies onvoldoende contrast hebben met de huid. In dit stadium zal laser verwijdering minder effectief zijn en niet succesvol.

Witte of beige kleuren mogen helemaal niet met de laser worden behandeld. Onder de laserstraal veranderen deze pigmenten van kleur, in lelijke groen-grijze tot zwarte tinten, die dan niet meer kunnen worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor alle pigmenten die worden gemengd op basis van witte of beige kleuren.

Het verwijderen van op acrylaat gebaseerde pigmenten met laser kan gevaarlijk zijn. Deze pigmenten kunnen onder de laserstraal smelten en leiden tot inwendige brandwonden (en littekens).

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

 
 

PigmentOff. The King of Removal

Bewezen “Made in Germany” kwaliteit!

Behaalde resultaten

 

Prijzen

Verwijdering van mislukte permanent make-up, microblading en tatoeages met PigmentOff, zonder laser!
Per zone tot 10 cm² wenkbrauwen, eyeliner, liplijn en tatoeage:

• Startbehandeling € 150
• Iedere vervolgbehandeling € 75

Per zone tot 20 cm² FulLips, camouflage en tatoeage:
• Startbehandeling € 200
• Iedere vervolgbehandeling € 100