Dermatude Meta Therapy

 

Wat is Dermatude Meta Therapy
Dermatude Meta Therapy is een anti-aging behandeling welke als doel heeft de huid te verjongen. Het is de oplossing voor o.a. acne littekens, grove huidstructuur, rimpels en alle andere denkbare vormen van huidveroudering.

 

Voor wie is Dermatude Meta Therapy?
Dermatude Meta Therapy is voor iedereen die graag wat aan huidveroudering willen doen maar geen cosmetische ingrepen zoals injectables (fillers, botox) willen. Dermatude Meta Therapy is een natuurlijke behandeling, maar kan bij diepe rimpels helaas niet altijd voor het gewenste resultaat zorgen in tegenstelling tot deze injectables, bij Beautysalon Care & Share zal u hier dan ook vooraf op worden gewezen.

 

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy
Bij Dermatude Meta Therapy worden er op een pijnloze manier microperforaties in de huid gemaakt. Door dit te doen wordt de huid gealarmeerd om deze te microperforaties te herstellen. Dit proces zorgt ervoor dat de fibrolasten collageen, elastine en hyaluronzuur gaat produceren. Fibrolasten zijn huidcellen welke zich in de 2e huidlaag bevinden. De huid wordt hierdoor steviger en krijgt meer elasticiteit, en dit zorgt ervoor dat rimpels en fijne lijntjes vervagen en de conditie van de huid in het algemeen verbetert.

 

Behandelingen
Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, hieronder een overzicht van de mogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen:

Gezicht €119,- p.b.
Gezicht en zonebehandeling €149,- p.b.
Gezicht, hals en decolleté €179,- p.b.
Gezicht, hals, decolleté en zonebehandeling €209,- p.b.

ACTIE!
Ter kennismaking met Dermatude Meta Therapy is de eerste gezichtsbehandeling geen €119,- maar €79,-!

Advies voor behandeling
Er wordt aangeraden om de gezichtsbehandeling in kuurvorm te ondergaan op de volgende manier:
– 4 gezichtsbehandelingen per 1 a 2 weken
– Daarna 2-maal een behandeling per 4 weken
– Om het resultaat te behouden wordt dan aangeraden om 1 behandeling per 2 tot 3 maanden te ondergaan.