Beautyvoordeelpas

Logo

De Beautyvoordeelpas maakt een bezoekje aan beautysalon Care & Share nóg leuker! Met de Beautyvoordeelpas geniet u van voordeel op alle producten en diensten die u bij ons kunt afnemen.

U krijgt de Beautyvoordeelpas bij een besteding van boven de €100,- geheel gratis! Los kost de Beautvoordeelpas €3,- per pas.

Hoe werkt de Beautyvoordeelpas?

  1. Zodra je de Beautyvoordeelpas hebt ontvangen meld je je aan op www.Beautyvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code op de pas.
  2. Als je bent aangemeld en ingelogd dan ontvang je via de Beautyvoordeelpas de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels. De sponsoring die je voor jouw bezoek aan de salon altijd ontvangt, staat vermeld bij “cashback”.
  3. Heb je eenmaal de webshop gevonden dan zie je ook direct of er nog een extra korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangeven met een schaartje. Deze extra korting wordt direct verrekend met de afrekening bij de webshop.
  4. De sponsoring (jouw cashback) wordt na goedkeuring door de webshop op je eigen account gestort. Zodra je het opgebouwde tegoed wilt laten uitbetalen is dit mogelijk met één druk op de knop. Als je op uitbetalen klikt, ontvang je een digitale tegoedbon waar je tegoed min € 5,- administratiefee op staat. Deze print je uit en lever je in bij Beautysalon Care & Share. Wij verrekenen dit dan met de door jouw aangeschafte behandeling(en) en/of product(en).
  5. Het is wel belangrijk dat er tijdens het shoppen en het aankoopproces, geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Mocht hier sprake van zijn, dan bestaat de kans dat de cashback niet aan je toegekend wordt.